Се обновуваат и уредуваат 11-те паркови со детски игралишта во населените места

Денеска комуналните работници извршија обновување на парковските клупи, бојадисување и поправка на нишалките и клацкалките, како и оградување на детското игралиште во населеното место Мажучиште.

Планот на „Комуналец“, е наредниов период доколку послужат временските услови да се изврши обновување на парковите со детските игралишта во 11 населените места.

Можеби ќе ви се допадне