Поправка и оградување на паркот на ул„Димо Наредникот“

Пред зимата комуналните работници завршија со поправка и оградување на паркот на ул„Димо Наредникот“, и Типската населба, а моментално се работи на целосно обновување на паркот на ул„Мукос“.

Пред престојната зима се врши и замена на дотраените плочки низ Старата чаршија, и мостовите на Градската река.

Можеби ќе ви се допадне