По обилните врнежи од снег, комуналците од утрово се на терен и се расчистуваше најпрво централното градско подрачје, а потоа и сите тротоари на булеварот и тротоарите на главните улици. Исчистени се приодите на пешачките премини, отворени се патеки за движење низ плоштадите, а се работи и на…

Соопштение

Почитувани сограѓани, ЈКП„Комуналец“ - Прилеп, ја информира јавноста дека од денес 5.02.2021 година, за…

Соопштение

Почитувани сограѓани! Ве информираме дека ЈКП„Комуналец“ - Прилеп, за Новогодишните празници ќе работи со…

Соопштение

Почитувани сограѓани! Со оглед на состојбата со Ковид 19 во која се најдува нашава општина и секојдневниот…