Отпадот од домот со педесет црни вреќи исфрлени на улица

Кога ќе наумиш да го исчистиш отпадот од домот со педесет црни вреќи исфрлени на улица, невидена слика досега во Прилеп, која е за секоја осуда.

  • Косена трева во контејнери за хартија;
  • Облека и гранки во контејнери за пластика;
  • Тоалетни школки, дограма, јоги и кревети;
  • Полупразни контејнери, а отпадот до нив;

Што и да се напише, не помага.

Сето ова е завршена работа на комуналците, за да трпат критика.

048/428 992 од 07:00 до 15:00 час. за секоја комунална услуга.

info@komunalecprilep.com.mk
www.komunalecprilep.com.mk

Можеби ќе ви се допадне