Почитувани сограѓани и претставници на медиумите, Денеска од ОК на ВМРО ДПМНЕ, беа искажани лаги конструкции за моето назначување на сеуште в.д. директор. Иако сум именуван за в.д.директор, на прес конференцијата бевме повикани јас и градаоначалникот Илија Јованиски, дека истиот го прекшил…