Сертификат за животна средина

По претходна анализа на ЈКП „Комуналец“ – Прилеп, за исполнување на основните начела на IAESS Env.C 2021-2023 и исполнување на принципите во работењето согласно IAESS стандардите за животна средина, прилепското јавно претпријатие доби „Сертификат за животна средина IAESS Env.C 2021- 2023“.

Овој Сертификат за животна средина ќе му користи на јавното претпријатие во понатамошното деловно работење.

Можеби ќе ви се допадне