Комуналец започна со одржување на тревнатиот дел од Градскиот стадион

Тревнатиот дел во Градскиот стадион „Гоце Делчев“, наредниов период ќе го одржува ЈКП„Комуналец“ – Прилеп. Со оглед на стручноста која ја поседуваат вработените од Секторот за паркови и зеленило, спортистите и граѓаните ќе имаат можност да уживаат во спортските фудбалски натпревари и одлично одржуваниот тревнат дел.

Можеби ќе ви се допадне