Видливи оштетувања на новото детско катче кај егејските згради.

Иако се поминати само дваесетина дена од кога е отворено детското катче за игра и забава кај егејските згради, видливи се оштетувањата на детските реквизити.

„Комуналец“ апелира до посетителите да внимаваат и да го сочуваат ова единствено место за забава и релаксација на овој дел од градот.

Можеби ќе ви се допадне