Се доуредува со трева центарот на градот

Завршуваат активностите за уредување во централното градсо подрачје со баз трева.

Изминатиов период комуналците посветија поголемо внимание на делови од парковите каде беше уништена тревата од несовесни граѓани или оштетена и застарена.

Со оглед на високите температури кои ќе следуваат во наредниов период со постилање на баз трева во останатите паркови ќе се продолжи наесен.

Можеби ќе ви се допадне