Пролетно уредување на парковите во центарот на градот

Центарот на градот со пролетното хортикултурно уредување и менување на тревнатиот дел го добива својот вистински блескав изглед. Се посадува цвеќе од сортата Вербена и Салвија.

Беспрекорната чистота на парковите и уредувањето која ја овозможуваат комуналците претставува вистинско уживање за граѓаните и посетителите.

Можеби ќе ви се допадне