Повторно се чисти дивата депонија под касарната

На крајот од ул„Васко Карангелески“ каде што завршуваат куќите, повторно се чисти дивата депонија.

Овој пат се рамни целосно просторот со цел во иднина да се оплемени оваа површина, која со години по чистењето се претвора во ѓубриште.

Можеби ќе ви се допадне