Известување

Почитувани корисници на услугите,ЈКП ,,Комуналец,,- Прилеп, Ве известува дека неподигнатиот комунален отпад од домаќинствата кој требаше да се подигне на 15.07.2020 ( неработен ден за сите вработени) ќе се подигне на 18.07.2020 година ( сабота).

Се извинуваме и бараме разбирање за пропуштениот ден.

Со почит, ЈКП,, Комуналец,, – Прилеп

Можеби ќе ви се допадне