Паркот на револуцијата се уредува со нов цветен расад

Во пресрет на националниот празник „11 Октомври“ , Паркот на револуцијата се уредува со нов цветен расад.

Овој историски, културен и спортско рекреативен центар, редовно се одржува и се надополнува со нови содржини, и претставува вистинско уживање за прилепчани во секој период од годината.

Можеби ќе ви се допадне