Блесна булаварот со хризантема, додека алеите низ парковите со темјанушка

Неделава комуналците ќе засадуваат цвеќе на повеќе локации. За крајот на октомври предвидено е да се засадуваат дрвја, како и украсни зимзелени растенија.

Прилеп, секогаш го држи приматот во засадување на зеленило и уредување на зелени површини, согласно Законот за зеленило.

Можеби ќе ви се допадне