честит 3-ти Ноември

Вработените од ЈКП „Комуналец“ – Прилеп, Ви го честитаат 3-ти Ноември, Денот на конечното ослободување на градот.

Нека им е вечна слава на сите паднати борци!

Можеби ќе ви се допадне