Обнова на реквизитите во Точила

ЈКП „Комуналец“- Прилеп, изврши комплетно обновување со поправка на реквизитите, нивно бојадисување и оградување со нова жица, на спортските терени и детските игралишта во населбата Точила.

Можеби ќе ви се допадне