Есенско цвеќе во паркот на Могилата

Во паркот на Могилата се засадува есенско цвеќе. Зеленило, спортски игри, детски џагор, прошетки, дружби, историски часови, боите од сите годишни времиња, во спортско рекретивниот центар на површина од 8.000м2.

Можеби ќе ви се допадне