Есенско цвеќе низ парковите

ЈКП „Комуналец“ – Прилеп, во цветните алеи низ парковите и жардиниерите по јавно прометните површини засадува есенско цвеќе темјанушка, а се засадува и зимзелена украсна туја.

Можеби ќе ви се допадне