Активности на паркот на 5-та Прилепска

ЈКП „Комуналец“ – Прилеп, со активности на двосмерната 5-та Прилепска. Овој парк е на површина од 9000 м2, каде се заменија со нови дел од поставените детски реквизити, се иврши бојадисување и поправка, а целосно се обнови и оградната жица. По овие работни активности, есенва ќе се обновуваат и дел од зелените површини.

Можеби ќе ви се допадне