Комуналците ги привршуваат градежните работи во паркот Врбејско маало

По поставувањето на линијата за техничка вода која ќе се користи за полевање на паркот, изведбата на осветлувањето и патеките, комуналците започнаа со монтирање на комуналната инфраструктура.

Паркот содржи и детски забавни реквизити за најмладите. Останува уште да се засејат зелените површини и да се изврши хортикултурно уредување со зимзелени растенија и цвеќе.

Можеби ќе ви се допадне