ЈКП„Комуналец“ – Прилеп, набави контејнери за мешан комунален отпад

Комуналец, започна со менување на постоечките застарени контејнери за мешан комунален отпад од централното градско подрачје.

Ќе се замнеуваат контејнерите и во неколку населби каде е забележано оштетување и застареност на истите.

Со ова ќе се подобри услугата кон граѓаните, но и визуелниот изглед . Комуналец, располага со 472 контејнери за мешан комунален отпад, распределени по ЈПП, институции и низ станбените блокови.

Можеби ќе ви се допадне