Известување

ЈКП „Комуналец“ -Прилеп, ги известува жителите од општина Прилеп, корисници на услугите, дека од 31. 05. 2021 година, вработените од Одделението за подигање на отпад од домаќинствата, започнуваат со работа од 06:00 часот.

Согласно Програмата за подигање на отпад на Општина Прилеп, и зголемувањето на дневната температура се менува и работното време.

Со почит,
ЈКП„Комуналец“ – Прилеп

Можеби ќе ви се допадне