Денеска „Комуналец“ чистеше помали диви депонии и низ населбата „Кузман 3“ на рид.

Позната е една изрека „Неможат комуналците толку да исчистат, колку што граѓаните можат да извалкаат“, која најверојатно ќе треба да ја преименуваме во: ,,Неможат граѓаните толку да извалкаат, колку што прилепските вредни комуналци можат да исчистат.

Но, со години почесто си го поставуваме прашањето:
– Вреди ли!

Можеби ќе ви се допадне