СООПШТЕНИЕ

Почитувани сограѓани,

ЈКП„Комуналец’ – Прилеп, ги информира и замолува граѓаните, доколку имаат неплатени сметки за изминатите години, да се јават во просториите на ЈКП„Комуналец“ – Прилеп, на ул„Александар Македонски“ бр:302 (стара цвеќара) за да склучат Договор за одложено плаќање на рати. Овој повик е за сите граѓани со долг према Комуналец, кои од било кои причини не успеале досега да го подмират долгот.

Со оваа молба до граѓаните, ЈКП„Комуналец“ – Прилеп, уште еднаш прави напори да се избегнат несакани дополнителни трошоци кои ќе паднат на товар на корисниците на услуги (камати, утужување и извршителни такси).

За сите информации јавете се на телефон 048/428-992

Со почит,
ЈКП„Комуналец“ – Прилеп

Можеби ќе ви се допадне