Иако секојдневно се одржува и просторот околу Могилата, Скејт паркот и просторот околу салата Македонија на околните жителите од куќите многупати им служи за исфрлање на разноразен отпад.

Денеска, Комуналците направија генералка на просторот околу спортската сала и упатуваат апел до жителите и посетителите да го чуваат и негуваат овој простор кој им служи на младите за забава и спорт.

Можеби ќе ви се допадне