Се обновува детскиот парк и спортското игралиште во населбата Рид

Со нова кована ограда, обновување на спортските реквизити, и нова комунална опрема, ЈКП„Комуналец“ – Прилеп, го обновува детскиот рекреативен парк и спортското игралиште во населбата Рид.

По највата од „Комуналец“, дека годинава ќе се обновуваат голем број маалски паркови, но и по барање на месното население, ова забавно, рекреативно и спортско катче за жителите од населбата добива комплетен лик.

Можеби ќе ви се допадне