Се искоси и проблематичниот дел од Оревоечка река

Со поволните временски услови се создадоа услови да се искоси и проблематичниот дел од Оревоечка река накај градскиот базен.

Утре комуналните работници го завршуваат овој потег, останува по поплавите да се исчисти уште потегот на речното корито накај населбата Сточен пазар.

Можеби ќе ви се допадне