Се гради маалски парк во Багеска ограда

На барање од жителите од Багеска ограда, „Комуналец“, во соработка со Локалната самоуправа гради маалски парк.

Парковската површина ќе опфати бекатон патеки, жардењери за хортикултурно уредување, клупи и детски реквизити за забава.

Можеби ќе ви се допадне