Прилог за кучина скитници

Од утринската програма на МТВ.

Тема: Прифатилиште за бездомни кучиња, нивниот третман, и законската обврски на јавното претпријатие, а согласно Законот за благосостојба и заштита на животните.

Новинар Елизабета Митреска, соговорник Рубинчо Абрашоски, директор на ЈКП ,,Комуналец’’- Прилеп.

Можеби ќе ви се допадне