Честит 11 Октомври

Почитувани сограѓани,

Вработените од ЈКП„Комуналец“ – Прилеп, Ви го честитаат 11 Октомври, Денот на народното востание и Денот на борецот. Ова е празник на хероите, симбол на непокорот и слободарскиот дух.

Нека ни е честит празникот!

Со почит,
ЈКП „Комуналец“ – Прилеп

Можеби ќе ви се допадне