Обновување на паркот кај Градскиот саат

ЈКП„Комуналец“ – Прилеп, продолжува со своите активности за уредување на парковите во центарот на градот.

Моментално, комуналците работат на обновување на тревнатиот дел во паркот кај Градскиот саат. Парковите во центарот на градот се обнивуваат заради застареноста на тревата, уништување и изгинување од високите дрвја и невнимание од несовесните граѓани.

Можеби ќе ви се допадне