Нов В.Д директор на ЈКП„Комуналец“ – Прилеп

Почитувани!

Ве информираме дека од денес за нов В.Д директор на ЈКП„Комуналец“ – Прилеп, е поставен Даре Цветаноски, досегашен раководител на Секторот за ЈПП паркови и зеленило.
Цветаноски, по вокација е инженер по хортикултура, а својот работен век го поминува во „Комуналец“, доследен на заложбата за чист, уреден и зелен Прилеп. Оваа мисија ја продолжува и понатаму, овој пат, како прв човек на ЈКП„Комуналец“ – Прилеп.

Можеби ќе ви се допадне