Комуналците го уредуваат Варош

По најавата за убавото време комуналците ги косат и чистат поглавните улици низ Варош, патеките кои ги поврзуваат сите цркви, амфитетарот, и патеката „Крали Марко“, која води се до манастирот Архангел Михаил.

И покрај бујната вегетација од постојните дождови, од „Комуналец“, најавуваат дека во целост ќе го исполнат општинскиот оперативен план. Како доплонителна работа им се постојаните барања од граѓани, кои ги работат како придонес за чиста животна средина.

Можеби ќе ви се допадне