Кастрење на липите

На поголемиот дел од липите ќе се врши ниско кастрење заради нивната оштетеност од страна на берачите на липов цвет, што во секој случај не им одговара на граѓаните ваквото кроење и постојано регираат до нас како комунално претпријатие.

Можеби ќе ви се допадне