Градежен отпад во контењер

И покрај апелите на комуналците да не се исфрла градежен шут во контејнерите, и понатаму оваа појава никако да запре.

Граѓанинот е забележан и фотографиран како исфрла отпад во контејнерите на пунктот кај катната гаража. Истиот е пријавен во Инспекторатот при ЛС.

Можеби ќе ви се допадне