Викендов во Охрид се одржа манифестацијата „Комуналијада“

Со спорстки натпревари,  посета на културно историски споменици  и дружба, викендов во Охрид се одржа спосртката манифестација  „Комуналијада“  за вработените во  Јавните претпријатија од Македонија.  На манифестацијата учествуваше и ЈКП „Комуналец“ – Прилеп, а  вработените своите спортски вештини  ги покажаа во неколку  дисциплини. Комуналните претпријатија по принципот секој со секого се натпреваруваа во  фудбал, стрелаштво, пиг-понг, пикадо, и одбојка. За најдобрите екипи  беа доделени благодарници, пехари и пригодни награди.

Можеби ќе ви се допадне