Уредување на паркот и езерцето во Големо Коњари

По повод утрешниот празник Богојавление, комуналците извршија темелно чистење и уредување на паркот и езерцето во населеното место Големо Коњари.

Со подобрувањето на времето и кога ќе се создадат услови за непречена работа ,,Комуналец”, планира да извши обновување на парковите во повеќе населени места во Општина Прилеп.

Можеби ќе ви се допадне