Украдена детска лизгалка од парк

Од паркот на ул „2 -ри Август“ во населбата Рид, е украдена детската лизгалка. Досега сме имале различни кражби на јавни добра, но да украдеш детски реквизит кој им служи на најмладите за игра и забава е повеќе од вандализам.

До МВР Битола, Полициска станица Прилеп, поднесена е пријава за непознат сторител.

Можеби ќе ви се допадне