Соопштение – Измена на работното време

Почитувани корисници на услугите од ЈКП,,Комуналец,,- Прилеп

Ве информираме дека одделението за подигање, транспорт и депонирање на отпад започнува со работа од 06.00 часот. Измената на работното време еден час порано е, заради летниот период и високите температури.

Ви благодариме за разбирањето и коректноста

Со почит,
ЈКП,, Комуналец,,- Прилеп

Можеби ќе ви се допадне