Се засадуваат зимзелени украсни растенија

Топлото време комуналците го користатат во засадување на зимзелени украсни растенија. Планот е неделава да се засадува на места каде се украдени садниците, или не успеала нивната вегетација.

Можеби ќе ви се допадне