Се коси во Градската река

На почетокот од април се најавуваат врнежи и пониски температури, затоа комуналните работници го користат секој поволен временски момент да завршат дел од обемниот Оперативен план. Се косат парковите во градов и градската река.

Можеби ќе ви се допадне