Се коси речното корито

„Комуналец“ започна со косење на градската река.

По обилните дождови се зголемуваат обврските и активностите на комуналните работници. Затоа апелираме до граѓаните да бидат одговорни и дисциплинирани спрема отпадот, зашто и „Комуналец“ како и многу други фирми и институции работи со намален број на рабоници.

Инаку, градов радполага со над 170.000 м2 парковски површини, на кои деновиве ќе започне косењето.

Можеби ќе ви се допадне