Прилеп со првите сончеви зраци, блеска од чистота и убавина

Да ја зачуваме оваа чистота во текот на денот, потребно е да се користат корпите за отпадоци или најблиските контејнери.

Можеме ли да бидеме совесни?! Можеме!

Можеби ќе ви се допадне