Поголемо внимание на парковите и детските игралишта

Годинава, „Комуналец“, посветува поголемо внимание на парковите и детските игралишта во градов и населените места.

Денеска, комуналците поставија нова ограда на детското игралиште во паркот по кејот, и поставија нови корпи за отпадоци. Воедно, се заменија старите со нови корпи за одлагање на отпадоци, и во паркот кај Основниот суд.

Се замолуваат граѓаните да ги користат корпите за отпадоци и да ја чуваат комуналната инфраструктура поставена низ градов.

Можеби ќе ви се допадне