Оштетени кошевите во комплексот „Езеро“

Во комплексот „Езеро“, на спортскиот терен за кошарка, непознати сторители ги уништиле кошовите.

Комуналците денеска поставија нови.

Се замолуваат посетителите да внимаваат и ги чуваат детските игралишта, поставената комунална инфраструктура, спортските терени и летниковците.

Можеби ќе ви се допадне