Насилнички искршени клупите во паркот кај детската градинка Аличаир.

Викендов непознати строрители ги искршиле клупите во паркот до детската градинка Аличаир. Со вакви вандализми и насилство врз општото добро изградено и поставено за граѓаните „Комуналец“ се соочува почесто во поледно време.

Паркот утрово е повторно обновен, но останува и понатаму размислата, зошто се вршат овие насилни дејствија врз општото добро. Има ли крај нашето невоспитание.

Можеби ќе ви се допадне