Велигденска честитка

Вработените од ЈКП„Комуналец“ – Прилеп, на граѓаните им го честитаат големиот христијански празник Велигден, со желби за добро здравје и благосостојба.

И годинава, „Комуналец“ е во служба на своите граѓани со уреден, чист, зелен и цветен Прилеп.

Можеби ќе ви се допадне