„Совесен“ граѓанин го прави ова

Сиот отпад од подома домаќин граѓанин го усфрлил до sидот од бензиската станица „Салида“ во населбата Варош. Да му честитаме, зашто овој дел и навечер свети како ден. Отпадот го исчистија комуналците, секој понатаму наш пишан збор е непотребен.

Можеби ќе ви се допадне