Повторно се коси градската река

Пролетните дождови овозможуваат брза вегетација.Повторно се коси во градската река. Со оглед на намалениот број на работници кои ги користат мерките на Владата, „Комуналец“ со прераспределба на работници успева и во вонредни услови да ги задоволи оперативните обврски согласно Програмата за работа.

Можеби ќе ви се допадне