Повторно се чисти дивата депонија над касарната

Иако пред зимата „Комуналец“ ги исчисти скоро сите диви лоцирани депонии околу градов, совеста и свеста кај поедини граѓани никако да проработи. Не не плаши ни чудниот вирус Ковид 19 , па си исфрламе ѓубре каде ќе ни текне, и кога ќе ни текне.

Денеска „Комуналец“ ја чисти дивата депонија над касарната „Мирче Ацев“. Иако моменталната состојба не е во корист на вработените од „Комуналец“ тие ќе продолжат со чистење на секоја лоцирана дива депонија.

Можеби ќе ви се допадне